
BISCOFF-kuppikakut
12 kpl isoa tai 24 kpl mini
1dl rypsiöljyä tai 100 g voita
1.5 dl piimää
2 kananmunaa
3.5 dl vehnäjauhoja
2 dl sokeria
1.5 tl vaniljasokeria
1.5 tl leivinjauhetta
1 tl vaniljasokeria
150 g Biscoff-levitettä
- Lämmitä hiukan Biscoff-levitettä juoksevaksi.
- Yhdistä keskenään rypsiöljy, kananmunat, piimä, sokeri ja Biscoff-levite.
- Yhdistä toisessa kulhossa kuivat aineet.
- Lisää kuivat aineet rypsiöljyseoksen joukkoon käännellen.
- Pursota pussin avulla kuppikakkuvuokiin.
- Paista 175 asteessa keskitasolla noin 18-20 min. Anna jäähtyä.

VANILJAKUORRUTE
250 g mascarponea
3 dl tomusokeria
0.5 dl sokeria
1 tl vaniljasokeria
1.5 dl vispikermaa
1-2 rkl vaniljakreemijauhetta
7. Yhdistä keskenään mascarpone, tomusokeri, sokeri, vaniljasokeri ja vispikerma.
8. Vatkaa jämäkäksi vaahdoksi, lisää loppuvaiheessa pienissä erissä vaniljakreemijauhetta joukkoon.

TÄYTTÖ ja KUORRUTUS
Biscoff-keksejä
Biscoff-levitettä
Vaniljakuorrute
9. Tee kolot esim. tyllaa apuna käyttäen kuppikakkujen keskelle, pursota biscoff-levitettä kuppikakkujen sisälle.
10. Laita vaniljakuorrute pursotuspussiin, jossa iso tylla, pursota kuppikakkujen päälle kuorrute.
11. Koristele Biscoff-kekseillä kuppikakut.
