This is Google's cache of https://www.vanillacakes.fi/2021/12/12/biscoff-kuppikakut/. It is a snapshot of the page as it appeared on 9 Mar 2024 03:33:43 GMT. The current page could have changed in the meantime. Tgħallem iktar.
Full versionText-only versionView source
Tip: To quickly find your search term on this page, press Ctrl+F or ⌘-F (Mac) and use the find bar.
Biscoff-kuppikakut - VANILLACAKES
Kuppikakut

Biscoff-kuppikakut

BISCOFF-kuppikakut
12 kpl isoa tai 24 kpl mini

1dl rypsiöljyä tai 100 g voita
1.5 dl piimää
2 kananmunaa
3.5 dl vehnäjauhoja
2 dl sokeria
1.5 tl vaniljasokeria
1.5 tl leivinjauhetta
1 tl vaniljasokeria
150 g Biscoff-levitettä

  1. Lämmitä hiukan Biscoff-levitettä juoksevaksi.
  2. Yhdistä keskenään rypsiöljy, kananmunat, piimä, sokeri ja Biscoff-levite.
  3. Yhdistä toisessa kulhossa kuivat aineet.
  4. Lisää kuivat aineet rypsiöljyseoksen joukkoon käännellen.
  5. Pursota pussin avulla kuppikakkuvuokiin.
  6. Paista 175 asteessa keskitasolla noin 18-20 min. Anna jäähtyä.

VANILJAKUORRUTE
250 g mascarponea
3 dl tomusokeria
0.5 dl sokeria
1 tl vaniljasokeria
1.5 dl vispikermaa
1-2 rkl vaniljakreemijauhetta

7. Yhdistä keskenään mascarpone, tomusokeri, sokeri, vaniljasokeri ja vispikerma.
8. Vatkaa jämäkäksi vaahdoksi, lisää loppuvaiheessa pienissä erissä vaniljakreemijauhetta joukkoon.

TÄYTTÖ ja KUORRUTUS
Biscoff-keksejä
Biscoff-levitettä
Vaniljakuorrute

9. Tee kolot esim. tyllaa apuna käyttäen kuppikakkujen keskelle, pursota biscoff-levitettä kuppikakkujen sisälle.
10. Laita vaniljakuorrute pursotuspussiin, jossa iso tylla, pursota kuppikakkujen päälle kuorrute.
11. Koristele Biscoff-kekseillä kuppikakut.


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *