Makeat piirakat

Porkkanapiirakka & kanelikuorrute

ūüĒłKaupallinen yhteisty√∂ @bakingbymartinex

Helppo mehev√§ porkkanapiirakkaresepti, joka ei vaadi suurempia sekoitteluja tai vatkauksia. ūü§©Kanelikuorrute on suklaakakun kuorrutteena k√§ytetty resepti lapsuudestani, joka l√∂ytyi √§itini resepteist√§ ja t√§m√§ sopii t√§ydellisesti porkkanakakun kuorrutteeksi. ūüß°

Porkkanapiirakkapohja tehty @bakingbymartinexin isoon vuokaan, koko 42 x 4 x 29 cm, samassa vuoassa on helppo s√§ilytt√§√§ piirakka j√§√§kaapissa koska t√§h√§n samaan pakettiin kuuluu ihan huippuhyv√§ tiivis kansi. Alla linkki tuotteeseen! ūü§©

https://www.martinex.fi/baking-by-martinex-jattivuoka-ja-kansi

PORKKANAPIIRAKKA ūüß°
4 dl rypsiöljyä
4 dl sokeria
4 kananmunaa 
5 dl vehnäjauhoja
1.5 tl leivinjauhetta
1.5 tl ruokasoodaa
2 tl kanelia
1.5 tl vaniljasokeri
0.5 tl kardemummaa
350 g porkkanaraastetta

1. Raasta porkkanat. 
2. Sekoita öljy, sokeri ja kananmunat sekaisin
3. Sekoita kaikki kuivat aineen keskenään.
4. Yhdistä kuivat aineet nesteiden kanssa sekaisin.
5. Lisää porkkanaraaste pikkuhiljaa käännellen taikinan joukoon.
6. Kaada leivinpaperin päälle ja paista 175 asteessa keskitasolla n. 30 min.

KANELIKUORRUTE
150 g voita
n. 400 g tomusokeria
3 rkl kahvia
2 tl kanelia
1 rkl vaniljasokeria

1. Sulata voi. 
2. Lis√§√§ joukkoon kylm√§ kahvi, kaneli ja vaniljasokeri. 
3. Lis√§√§ joukkoon pieniss√§ eriss√§ tomusokeri ja sekoita tasaiseksi. 
4. Laita kuorrute jäähtyneen porkkanapiirakan päälle.
5. Levittele erikokoisia sokerihelmi√§ p√§√§lle ja nosta hetkeksi j√§√§kaappiin kylm√§√§n. 
6. Ennen tarjoilua voit lis√§t√§ tomusokeria koristeeksi. 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *