Makeat piirakat

Kinuskimutakakku

KINUSKIMUTAKAKKU
Tahmean pehmeä kinuskimutakakku kermavaahdolla.

POHJA
2 dl kuohukermaa
175 g voita
175 g fariinisokeria
50 g valkosuklaata
3.5 dl vehnäjauhoja
1 tl vaniljasokeria
1.5 tl leivinjauhetta
3 kananmunaa
ripaus suolaa

  1. Laita uuni lämpiään 200 asteeseen, vuoraa 20 cm irtopohjavuoan pohja leivinpaperilla.
  2. Mittaa kattilaan kuohukerma, voi ja fariinisokeri.
  3. Yhdistä toisessa kulhossa kuivat aineet.
  4. Lämmitä kattilassa seosta niin kauan että sokeri ja voi on sulanut, ota kattila liedeltä.
  5. Lisää valkosuklaa joukkoon käännellen.
  6. Lisää kananmunat yksitellen vatkaten vispilällä.
  7. Lisää jauhot kännellen joukkoon ja sekoita tasaiseksi, kaada taikina vuokaan.
  8. Paista uunin alatasolla noin 15-18 min, mutakakku saa jäädä keskeltä hieman löysäksi, anna jäähtyä.

KORISTELU
2.5 Flora vispikermaa
1 rkl vaniljakreemijauhetta
Koristeen Biscoff-keksimurua

Vispaa vispikerma ja vaniljakreemijauhe kermavaahdoksi, pursota tyllaa käyttäen kakun ympärille ja ripottele reunoille keksimurua tai tomusokeria.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *