Leivät

Pepperoni-Cheddar-sarvet

PEPPERONI-CHEDDAR -sarvet ūü•ź
(12 kpl)
2,5 dl maitoa
1 kananmunan valkuainen
100 g voita
1 pss kuivahiivaa
1 tl suolaa
n. 7-8 dl vehnäjauhoja

Pepperonia
Cheddar -juustoa
Unikonsiemeniä

1. Lämmitä maito kädenlämpöiseksi ja sulata voi.
2. Sekoita kuivat aineet keskenään.
3. Erottele kananmunan valkuainen ja keltuainen (valkuainen taikinaan, säästä keltuainen voiteluun).
4. Kaada maito yleiskoneen kulhoon, lisää suurinosa kuivista aineista.
5. Vaivaa taikinaa ja lisää voi sekä loput kuvista aineista, jatka vaivaamista n. 10 min.
6. Lisää tarvittaessa hieman jauhoja lisää.
7. Valmis taikina on pehmeää ja kimmoisaa, joka ei tartu kulhon reunoihin.
8. Anna taikinan kohota liinan alla noin 30 minuuttia.
9. Laita uuni lämpiään 225 asteeseen.
10. Jaa taikina kahteen osaan ja kaulitse noin 25 x 30 cm.
11. Ota taikinapyörällä kolmion mallisia paloja.
12. Laita täytteet kolmion leveimpään osaan ja rullaa sarvet.
13. Nostele valmiit sarvet leivinpaperin päälle pellille ja anna kohota noin 20 min.
14. Voitele sarvet kananmunan keltuaisella ja ripottele päälle unikonsiemeniä.
15. Paista uunin keskitasolla noin 10-12 minuuttia.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *