Oreo-kuppikakut

SUKLAAKUPPIKAKUT
24 kpl isoa tai 48 kpl mini

2dl rypsiöljyä tai 200 g voita
4 kananmunaa
3 dl piimää
6 dl vehnäjauhoja
2 dl kaakaojauhetta
4 dl sokeria
3 tl leivinjauhetta
3 tl vaniljasokeria
200 g Oreokeksi murskaa

  1. Murenna Oreokeksit.
  2. Sekoita kuivat ainekset keskenään.
  3. Lisää rypsiöljyä, kananmunia ja piimää samaan astiaan.
  4. Sekoita varovasti kuivat ainekset ja lopuksi lisää murennetut Oreokeksit.
  5. Täytä kuppikakkuvuoat taikinalla pursotinpussilla ja paista uunissa 175 asteessa noin 15-17 minuuttia.
  6. Odota, kunnes ne jäähtyvät.

OREO-KUORRUTE
500 g mascarponea
6 dl tomusokeria
3 dl vispikermaa
2 rkl vaniljakreemijauhetta
1 dl sokeria
2 tl Oreokeksi murskaa

  1. Sekoita mascarpone, vispikerma ja sokeri, vatkaa seos.
  2. Vatkaa sekaan tomusokeri ja vaniljakreemijauhe kunnes seos on jämäkkää vaahtoa.
  3. Sekoita varoen mukaan murskatut Oreokeksit.

KUORRUTUS JA KORISTELU

  1. Kuorruta kuppikakut käyttäen pursotinpussia ja tyllaa.
  2. Viimeistele kuppikakut Oreokekseillä, keksimurulla ja tomusokerilla.